Uutiset

12.07.2017

Sunnuntaina 9.7. meille muutti uusi neitokainen: FI*WitSarin Regina. Regina on kaikin puolin aivan upea prinsessa. <3 Rakastuin Reginaan jo silloin, kun hänet ensimmäisen kerran näin käydessämme katsomassa pentuja WitSarin kissalassa Kokkolassa. Poikapentujahan meidän piti mennä katsomaan, mutta jokin tässä tytössä vain sai sydämen sykkimään enkä voinut vastustaa, kun monen mutkan jälkeen saimme mahdollisuuden Reginan meille tuloon. Tässä neitokaisessa vain on sitä jotakin <3 Olen ikuisesti kiitollinen Sarille tästä aivan ihanasta neidistä! <3 

 

21.05.2017 

Poika on tullut kotiin. <3 FI*WitSarin Simca muutti meille perjantaina 19.5.2017 Kokkolasta. Simca on aivan ihana ja reipas pieni kollinalku, josta löytyy vauhtia. Varsinkin kaikki huiskalelut ovat niin kivoja! Paino on Simcalla 13-viikkoisena reilu 1,8 kg. Simcaa olisi tarkoitus käyttää sitten aikanaan meidän omille tytöille. Kiitos Sarille tästä kultapojusta! <3

 

Missin ja Onnin vauvat eli pikku kuninkaalliset täyttävät pian jo neljä kuukautta. Osku (Glyrien's Prince Oscar) muutti reilu viikko sitten uuteen kotiinsa. Kotiutuminen on sujunut hienosti ja Osku on ollut niin reipas poika. Isot kiitokset Lieksaan hyvästä ja rakastavasta kodista! Hiukan on mennyt totutellessa, ettei Osku ole koko ajan pyörimässä ympärillä, mutta onneksi kuitenkin Elli (Glyrien's Princess Estelle) jäi meille kotiin joukon jatkoksi. Niinhän siinä taas kävi, että en vain millään raaskinut luopua tästä pikku prinsessasta.

Uusia pentusuunnitelmia mietiskellään ja seuraava pentue meille olisi tulossa luultavasti aikaisintaan syksyllä, mutta suunnitelmista lisää tarkemmin päivitän pennut -sivulle kunhan suunnitelmat alkavat selvitä.

 

Glyrien's kissalan väki toivottaa kaikille oikein mukavaa joulun aikaa ja onnea vuodelle 2017!

Pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet hyvää vauhtia. Ikää heillä nyt 8,5 viikkoa. Joulun jälkeen mennäänkin sitten pikkuisten kanssa käymään ensimmäistä kertaa eläinlääkärissä. :)

 

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Viime viikonloppuna olimme Kuopiossa näyttelyissä tutun kolmikon Onnin, Lumin ja Unelman kanssa. Hienot arvostelut tuli kaikille molempina päivinä, ja meidän Onni valmistui lauantaina Grand International Championiksi!!

Pennut ovat kasvaneet hyvää vauhtia. Ikää nyt jo 6 viikkoa! Kaverukset jo leikkivät, painivat, kiipeilevät ja juoksevat kovaa vauhtia. Nyt myös syödään jo mamman maidon lisäksi muutakin ruokaa, vaikkakin pikkuneiti hiukan nirso erilaisten ruokien suhteen. Mummoonsa tulleena hän haluaisi nautiskella ainoastaan raksuja. Poika on kirinyt hyvin kokoeroa siskoonsa ja nyt molemmilla painot jo reilusti yli 700 grammaa.

 

Pikkuisilla ikää jo 4 viikkoa! Nyt jo leikitään ja tutkiskellan kovasti paikkoja välillä myös pesän ulkopuolella. Juoksuaskeleita ja kiipeämistäkin jo harjoitellaan kovasti. Ruokaa ollaan jo vähän maisteltu, mutta kyllä se mamman maito vaan on vielä parempaa. Painot ovat molemmilla pienokaisilla nousseet hyvää vauhtia. Meidän pieni mies eli Prince Oscar painaa nyt 466 grammaa ja Muru-mummon mini-me eli virallisemmin Princess Estelle 530 grammaa.

Neitokaisen kohdalta ollaan kovasti pohdiskeltu, voisikohan hän jäädä meidän iloksemme kotiin. Tähän asti ainakin neitokaisen kehitys on näyttänyt todella lupaavalta, mutta seuraillaan vielä jokin aikaa ennen lopullista päätöstä. Mutta pojalle ainakin olisi etsinnässä oma hyvä ja rakastava koti. 

Lisätietoa pennuista löytyy pennut -sivulta.

 

Missin ja Onnin lapsukaisilla ikää nyt tasan kaksi viikkoa. Missi-mamma pitää hyvää huolta lapsistaan, ja hienosti on vauvat kehittyneet ja kasvaneet. Pojalla paino tällä hetkellä 275g ja neitokainen painaa 342g. Nyt on molemmilla jo silmät auki ja kävelyäkin jo harjoitellaan kovaa vauhtia, ja hiukan kokeillaan jo leikkiäkin. :)

 

Missin ja Onnin pennut syntyivät sunnuntaina 23.10.2016! Pitkän synnytyksen tuloksena kolme kaunista kissavauvaa, joista ensimmäinen, 163 g painava kilpparityttö, syntyi valitettavasti kuolleena. Hiukan harmittaa, mutta onneksi meillä on kuitenkin kaksi aivan ihanaa ja terhakkaa punaista vauvaa. Toisena syntyneen pennun syntymäpaino vain 84 g ja kolmannen pennun 132 g. Ensimmäisen vuorokauden aikana molemmilla painot hiukan laskivat, mutta nyt on painot alkaneet lähteä hyvään nousuun. Rankan urakan jälkeen tuore mamma on edelleen hiukan väsynyt, mutta hoitaa lapsiaan hienosti ja on niin onnellinen kahden vauvansa kanssa. <3 

Lisätietoa pennuista löytyy pennut -sivulta!

 

Yksi mahtava näyttelyviikonloppu taas takana päin Onni-isukin ja kaksosten kanssa! Onni sai Lapualla molempina päivänä sertit eli on nyt vain enää yhtä sertiä vaille Grand International Champion! Lumi pyyhälsi lauantaina paneeliin ja oli sunnuntaina värin paras! Unelma puolestaan vetäisi lauantaina värin parhaan! Ei kyllä voi olla muuta kun vaan tyytyväinen näin hienoihin tuloksiin ja saatuihin arvosteluihin! <3
 
LAUANTAIN TULOKSIA:
IC Tupuliinin Itkisitkö Onnesta EX1 CAGCIB
Glyrien's Snow White EX1 NOM
Glyrien's Sleeping Beauty EX1 BIV
 
SUNNUNTAIN TULOKSIA:
IC Tupuliinin Itkisitkö Onnesta EX1 CAGCIB
Glyrien's Snow White EX1 BIV
Glyrien's Sleeping Beauty EX1
 
 

Tänään Jämsän näyttelyissä ensimmäinen oma kasvattimme Missi (Glyrien's Katniss Everdeen) valmistui International Championiksi! 

Lumi (Glyrien's Snow White) pääsi sunnuntaina paneeliin ja on siis ensimmäinen paneeliin päässyt oma kasvattimme! Unelma sisko sai myös hienot arvostelut ensimmäisissä näyttelyissään! Ja Onni isukilla meni normaaliin tapaan hienosti!

Lisäksi pikkuveljeni osallistui Missin kanssa lauantaina järjestettyyn leikkimieliseen junior handler kilpailuun, jossa veivät isompien sarjan voiton! Taidammekin muutaman vuoden päästä saada uuden innokkaan pitelijän kissanäyttelyihin...

 

LAUANTAIN TULOKSIA:

IC FI*Tupuliinin Itksitkö Onnesta EX1 CAGCIB

CH FI*Glyrien's Katniss Everdeen EX1 CACIB 

FI*Glyrien's Snow White EX1

FI*Glyrien's Sleeping Beauty EX1

 

SUNNUNTAIN TULOKSIA:

IC FI*Tupuliinin Itksitkö Onnesta EX1 CAGCIB

CH FI*Glyrien's Katniss Everdeen EX1 CACIB IC

FI*Glyrien's Snow White EX1 NOM

FI*Glyrien's Sleeping Beauty EX1

 

Oikein hyvää ja leppoisaa juhannuksen aikaa kaikille!

 

Hieno näyttelyviikonloppu Tallinnassa ensimmäisissä ulkomaan kissanäyttelyissämme! Onni ja Missi saivat molemmat kumpanakin päivänä sertit, ja lauantaina 7.5.2016 Onni valmistui International Championiksi ja Missi Championiksi!!

 

Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa! Pennuilla ikää nyt jo neljä viikkoa ja kovaa vauhtia ovat pikku kaverit kasvaneet ja kehittyneet. Nyt jo leikitään ja rohkeasti tutkiskellaan paikkoja myös pesän ulkopuolella. Juoksemistakin pikkuhiljaa harjoitellaan. Hiukan ollaan jo maisteltu kiinteämpääkin ruokaa ja hiekkalaatikon tarkoituskin alkaa pikkuhiljaa selvitä. Sylissä on kiva touhuta ja siihen sitten nukahdetaan. Toisiin kissoihinkin ollaan tehty jo tuttavuutta ja etenkin Onni-isukki on mukava kaveri. Onni auttaa mielellään Muru-äitiä lasten hoidossa ja Missi-siskokin käy mielellään hoivaamassa pikkuisia.

 

28.02.2016

Murulle ja Onnille syntyi 25.2.2016 kaksi ihanaa vauvaa! Vaikeuksista huolimatta sekä Muru-mamma että molemmat vauvat voivat nyt hyvin. Ensimmäinen pentu syntyi normaalisti, mutta toinen pentu täytyi ottaa keisarinleikkauksella. Hyvin on Muru alkanut toipua leikkauksesta ja myös pikkuisilla on painot lähtenyt mukavasti nousuun. :) Ja tämän leikkauksesta toipumisen ja mammaloman jälkeen pääsee Muru-äiti nautiskelemaan ansaituista eläkepäivistä.

Lisätietoja pennuista löytyy pennut -sivulta.

 

Kissalamme uudet kotisivut on nyt avattu. Sivuja päivitellään pikku hiljaa, joten pahoittelemme vielä hiukan puutteellisia tietoja.